Tantrikus De-Armouring

Mi a De-Armouring?

 

Traumák, feszültségek, gondolati minták és különböző élmények gátakat képeznek bennünk életünk során, aminek eredményeként egy védőburok, páncélzat jön létre. Ez a páncélzat megakadályozza az életerő áramlását a testen belül. Megkeményíti és érzéketlenné teszi a testet, bezárja az érzelmeket, elködösíti az elmét, így megnehezíti az életet.

 

A tantrikus de-armouring egy mély gyakorlat a felszabadulás, felvilágosodás útján. Segít jobban megismerni magad, a fájdalmadat és az örömödet. Igen, az örömöt ugyanolyan nehéz megélni, mint a fájdalmat. Minél többet gyakoroljuk az elengedést, annál mélyebb kapcsolatot alakíthatunk ki a valódi élvezettel, intuícióval, miközben legbelül egyre inkább életerősnek érezzük magunkat. Ezek az élmények annyira felszabadítóak, hogy érdemes minden kihívással szembe néznünk egy szabadabb, valódi élet reményében.

 

Ez azt is jelenti, hogy felszabadítjuk magunkat a lekicsinylő gondolati minták, kulturális/társadalmi elvárások, családi minták, vallási nézetek, stb alól. Minden, ami páncélt von körénk és leláncolva tart minket, azt éri el, hogy kicsiben játszunk félelmeink miatt. Egyszerűen megfogalmazva, a de-armouring egy megoldás arra, hogy megnyílj és elengedd ezt a páncélt, ami visszatart attól, hogy 100%-ban egészséges kapcsolatot ápolj magaddal és kontrolláld a saját életed.

Hogy zajlik ez?

Egy de-armouring alkalmat a trigger point masszázshoz lehet hasonlítani: erős nyomás alá helyezzük a test különböző pontjait, amíg felengednek a fizikai, érzelmi és mentális feszültségek. Ezek a pontok a testen kívül és belül is lehetnek, de belső munkára csak akkor kerül sor, ha Te kényelmesen érzed magad ezzel kapcsolatban. Minden alkalom egyedi, és együtt meg fogjuk találni a lehető legjobb megoldást a feszültségek elengedésére és a megnyílásra.

Minden alkalom egy 60-90 perces konzultációval kezdődik, ami alatt együtt meghatározzuk, hogy mi lesz a számodra megfelelő megoldás. Legyen az ébredő szexualitás, traumafeldolgozás, spirituális ébredés, vagy tantrikus gyakorlatok, Alexandra éles intuíciójának legjavát használva fog irányítani Téged a lehető legmélyebben.

 

Fontos tudnod, hogy a határaid minden esetben tiszteletben lesznek tartva, és 100%-ban tisztelettudó kezekben leszel, legyen szó workshopról vagy privát alkalomról. 

 

A test melyik részein alkalmazható a de-armouring

Röviden, bármely pontján. Az egész test és elme egy erős pont. Tulajdonképpen amikor trauma vagy feszültség ér minket, akkor az érzelmeinket a test megőrzi annak egy bizonyos pontjában. 

 

Minden embernek hasznára válhat a külső és belső de-armouring. A férfiak rengeteg félelmet és szégyent tárolnak az ánuszban. A nők pedig érzelmek széles választékát őrzik a vaginában, a méhnyakban és a méhben, amik lehetnek nem kívánt szex, abortusz, erőszak, fogamzásgátló módszerek eredményei.

Végül, de nem utolsósorban, sokan már azzal mély gyógyulást érnek el, ha nemi szerveik tiszta, szerető szándékkal vannak megérintve.

A de-armouring megtörténhet feltétel nélküli szeretet, elfogadás és odaadás útján is. 

Az élmény átalakít és megváltoztatja az életed.

Hipnózis

Szeretnéd megszüntetni a negatív gondolati mintákat és korlátozó gondolatokat?

Le akarod küzdeni a lámpalázat?

Szeretnél képes lenni érintésmentes vagy parancsra történő orgazmusra?

Szexuális magabiztosságot, örömöt és kielégültséget akarsz sugározni? 

A hipnózisterápia segíthet újraprogramozni az elmédet több siker és több szex irányába. A szex coaching erotikus hipnózissal kombinálva segíthet megtalálni, meghatározni és megszabadulni a tudatalatti vagy szociális félelemtől, így végre elkezdhetsz emelkedett libidóval és étvággyal, valamint több örömmel és sikamlós pillanatokkal teli életet élni. A session során megemelkedik a szexuális öröm kifejezésének, elfogadásának és fejlesztésének képessége. Összességében, a hipnózis segítésével megkezded utad egy sokkal kielégítőbb szexuális élet felé.

Többre vágysz?

Bevezető a Tantrika Boudoirjába

Kis csoportos (4-5 fős) érzéki tantra és lingam masszás workshop (Nőknek)

Az oktatás 1x 4 órában adja át a test és lingam massszázs fortélyait. A gyakorlati ismereteken túl, betekintést kapsz a szakrális tér, hangulat, ráhangolódás, és tantrikus alap masszázs technikák, energetikai és kommunikációs folyamataiba.

A workshop inspirációt kínál egy otthoni rituális csábító tantra masszázs kialakításához.

A tantra számomra az érzékiség felébresztéséről és a szexuális energiánkkal való kapcsolódásról szól.
Önmagunkkal és a partnerünkkel egy mélyebb érzéki minőségben való kapcsolódásról, ahol megszűnik az elvárás, kényszer, akarás, és előtérbe kerülhet az igazi szeretet, és odaadó szeretetteljes érintés és a közös szexuális energiáink áramoltatása.

A workshopon, megtanulhatod:

* az érintés minőségének a fontosságát és formáit
* a megtestesült szeretet kifejeződését és áramoltatását
* az érintések sokféleségében való időtlen elmerülést és figyelmet
* tempó és ritmus finom váltakozása
* a szerelmes társ testének és lelkének a felfedezését és lelki folyamatainak kommunikációját és kiteljesedésének bátorítását
* tudatos kapcsolódást önmagaddal és partnereddel
* a partnered testi, lelki és energetikai rezdüléseinek követését
* a folyamat részeinek és aspektusainak elfogadása és kiteljesítése
* az öröm értékelése és megosztása
* a férfi nemiszerv (lingam masszás) fortélyait

Megtanulhatod a légzés, finom érintéseket és energiák mágikus erejének finomhangolását és ez az érintésben való eggyé válást.

Ebben a kapcsolódásban és mély intimitásban (adás-befogadás) áramlásában létrejön az energetikai felszabadulás.

Amikor ráérzel a finom részletekben rejlő erőre és mélységre, akkor hihetetlen értékes kincsre bukkanhatsz, mely által beavatást nyerhetsz a bonyolultabb és összetettebb blokkoldó masszázsok elsajátításába!

Az oktatás menete:
Megérkezés. Ismerkedés. �Tantra Masszazs Live bemutató. A hátoldal érzéki masszázsa. A frontoldal érzéki masszázsa.�A lingam masszázs fortélyai.
Elméleti rész átbeszélése, kérdések és egyéni tapasztalás. �Lezárás. Az élmények megosztása.

Workshop csoportos 25.000 ft/fő. ( min 2-3 fő) 

Egyéni Tantra masszázs oktatás 80.000ft (1:1 v pár)