Kati

Kedves Alexandra, nagyon hálás vagyok neked, hogy feltèrkèpezted testemben tárolt traumáimat ès oldottál fel bennem mindent ami korlátoz abban, hogy megèljem saját nőisègemet. Megtanìtasz önmagamhoz kapcsolódni, hidat kèpzel a szemèrmes konszolidált ènem ès a szexuális vágyaim között. Ajánlom a masszázst mindenkinek, akinek gátlásai vannak, akik a falakat szeretnèk maguk körül lebontani hogy lássák ès èrezzèk mindazt a csodát, testi lelki gyönyört, amire kèpesek…

Ági

Olyan szerencsében volt részem a napokban, hogy egy Hipnózis ülést kaptam Alexandrától! A Hipnózist nagyra tartom, mint módszert arra, hogy találkozzak az életemet rejtetten meghatározó tényezőkkel a tudatalattimban, amikhez másképp nem tudnék hozzáférni. Alexandra nagyszerű vezető volt ezen az “utazáson”, és olyan dolgokat sikerült meglátnom, amik tényleg segítettek abban, hogy az életemet és a szerelmi életemet is boldogabban, sikeresebben tudjam élni. Vártam pár napot ennek a megírásával, mert tudtam, hogy az ülés után még folytatólagosan alakulni fognak benne dolgok, és úgy is lett. Azt hiszem, sikerült fontos részeimet megtalálnom, és integrálnom magamba, amitől szerintem még jobban tudom gyakorolni az erőt, és a szilárd nyugodtságot. Ennek a hatása azonnal meg is mutatkozott abban, ahogy az emberekkel foglalkoztam. Ezen felül egy régi rejtély kezdett megváltozni, és átrendeződni, felszabadulást okozva. Mindezek hatással vannak az életemre, és ez Alexandra segítsége nélkül kétséges, hogy megtörtént volna. Úgy hogy nagyon ajánlom mindenkinek, ha szeretné jobban ismerni önmagát, és szeretné félreállítani belső akadályait, hogy azt az életet élhesse, amire igazán vágyik. Hàlàsan köszönöm.

Sándor

 

Alexandrához azért fordultam, mert azt éreztem, hogy több van bennem és éreztem, hogy el vagyok akadva. Sok helyzetben – elsősorban párkapcsolatban – le voltam zárva, nem tudtam teljes szívvel megnyílni mások előtt. Azt szerettem volna, hogy magabiztosan, erőmet élve jelenjek meg a hétköznapokban, a munkámban, a párkapcsolatomban. A különböző légzőgyakorlatok, de-armoring révén úgy érzem, hogy folyamatosan nyílok meg, egyre határozottabb és magabiztosabb vagyok. Alexandra nem csak ebben segített, hanem abban is, hogy napi gyakorlatok révén fenn tudjam tartani és tovább tudjam fejleszteni saját magam és az önmagammal, testemmel való kapcsolatot. Ezer hála:)

István

 

Különleges, intenzív, olykor fájdalmas élmény aminek különösképpen a kezelést követő napokban volt még hatalmasabb hatása rám. A dearmouring masszás alatt fellépő reakciók nálam a sírás, nevetés, nyögések voltak – ami teljesen meglepett, mert elég visszafogott vagyok, általában nem sok hangot adok ki. A következő időszakban pedig olyan érzéseim támadtak mint amikor szerelmes az ember, föld felett jár, boldog, teljesen felszabadult, energikus. Illetve férfiasabbnak éreztem magam és
intenzívebb orgazmus élményeket tapasztaltam. Nagyon köszönöm.

Laci

Nagy elmeny volt a mai tantrikus workshop, percig nem bantam meg, sot! Sok uj felfedezni varo iranyt mutattal, amitol mind mind fejlodok. Koszonom az energiadat, a nyitottsagodat es ezt az kulonleges lehetoseget!
Teljesen uj gondolatokra iranyitottad a figyelmemet, tobbet adtal mint technika vagy tudas vagy tapasztalas, hatassal voltal ram.
Oriási élmény volt megtapasztalni, tanulni, hogy mekkora ero van, igazan a szeretetben amit adsz, vagy lehet szexualis energia vagy barminek nevezni, de ezt kontrollaltan akkor es ott adni amikor szukseg van ra csodálatos volt.
Ajánlom a kurzust mindenkinek. Köszönöm mégegyszer!

Anna

Megfogadtam a tanácsodat a self pleasure-rel kapcsolatban is, Hááát huuu… azt a ku….!

Azt hiszem a vibrátoromat kidobom. Bakker!!!
Megtapasztaltam életem első energetic orgaszmusát is!!!
És a légzés brutál hogy mennyit segitett közben, ilyet még sose csináltam! Ez elképesztő!!!
És utána meztelenül elkezdtem táncolni, meg énekelni arra a jó kis sámán dobos zenére amit tegnap találtunk. A HIDEG RÁZOTT végig!

Hát teljesen kész vagyok!

Ilyet még egy pasi mellett nem éreztem az ágyban, az hétszentség!!!

Hát én nem térek magamhoz! Nagyon hálás vagyok.

Kinga

Amikor felkerestem Alexandrát elég kilátástalan helyzetben voltam. Egy teljesen elhidegült kapcsolatban vergődtem, ami nem is volt párkapcsolatnak nevezhető inkább egymás mellett éltünk, szex már több éve nem is volt. Úgy éreztem nem vagyok elég jó ahhoz, hogy valaki szeressen, és egyenrangú társként tekintsen rám. Azt gondoltam meg kell alkudjak, nem jár nekem a boldogság, sosem leszek elég. Hiába voltam túl nagy fogyáson, életmódváltáson, jártam önismeretre nem hozta meg a kívánt eredményt. Úgy éreztem hiányzik a szikra. Ezt a szikrát kaptam meg Alexandrától, aki ráébresztett, hogy a nőiességnek több arca is lehet és bárki lehet magabiztos, boldog nő. Néhány alkalom után megismertem jelenlegi páromat, mivel Alexandra biztatott, hogy kezdjek el ismerkedni, hiszen már a volt partneremmel kimontuk, hogy amiben vagyunk az nem párkapcsolat. Már az első randin éreztem a változást. Magabiztos voltam és sugárzó. A bókok nem is maradtak el. Ezt tudom, hogy Alexandrának köszönhetem és annak a transzformációnak ami általa történt meg bennem. A párommal minden csodálatosan alakul, Szandra végig támogat és segít mindenben. Nagyon hálás vagyok, hogy végigvezetett ezen az úton és segített abban, hogy boldog és kielégítő párkapcsolatban lehessek kompromisszumok nélkül. Az ő hozzáállása, szakmai kvalitásai hiánypótlóak véleményem szerint. Bátran ajánlom mindenkinek aki évek óta cipel terheket, aki nem találja magában a nőt vagy aki szerete fejlődni és boldog életet élni.

Eszter