Kati

Kedves Alexandra, nagyon hálás vagyok neked, hogy feltèrkèpezted testemben tárolt traumáimat ès oldottál fel bennem mindent ami korlátoz abban, hogy megèljem saját nőisègemet. Megtanìtasz önmagamhoz kapcsolódni, hidat kèpzel a szemèrmes konszolidált ènem ès a szexuális vágyaim között. Ajánlom a masszázst mindenkinek, akinek gátlásai vannak, akik a falakat szeretnèk maguk körül lebontani hogy lássák ès èrezzèk mindazt a csodát, testi lelki gyönyört, amire kèpesek…

Ági

Nagy elmeny volt a mai tantrikus workshop, percig nem bantam meg, sot! Sok uj felfedezni varo iranyt mutattal, amitol mind mind fejlodok. Koszonom az energiadat, a nyitottsagodat es ezt az kulonleges lehetoseget!
Teljesen uj gondolatokra iranyitottad a figyelmemet, tobbet adtal mint technika vagy tudas vagy tapasztalas, hatassal voltal ram.
Oriási élmény volt megtapasztalni, tanulni, hogy mekkora ero van, igazan a szeretetben amit adsz, vagy lehet szexualis energia vagy barminek nevezni, de ezt kontrollaltan akkor es ott adni amikor szukseg van ra csodálatos volt.
Ajánlom a kurzust mindenkinek. Köszönöm mégegyszer!

Anna

Megfogadtam a tanácsodat a self pleasure-rel kapcsolatban is, Hááát huuu… azt a ku….!

Azt hiszem a vibrátoromat kidobom. Bakker!!!
Megtapasztaltam életem első energetic orgaszmusát is!!!
És a légzés brutál hogy mennyit segitett közben, ilyet még sose csináltam! Ez elképesztő!!!
És utána meztelenül elkezdtem táncolni, meg énekelni arra a jó kis sámán dobos zenére amit tegnap találtunk. A HIDEG RÁZOTT végig!

Hát teljesen kész vagyok!

Ilyet még egy pasi mellett nem éreztem az ágyban, az hétszentség!!!

Hát én nem térek magamhoz! Nagyon hálás vagyok.

Kinga