Oldal kiválasztása

Megoldásra van szükséged a feszült és stresszes hetek utáni időszakhoz? Kevés energiád van a hétvégére, kimerültél és még a mindennapi dolgokat sem tudod elvégezni? Szeretnéd feloldani a lelked terheit az érintéseken keresztül? Ha szeretnéd tudni, hogy mit szeretne neked üzenni a tested, akkor jó helyen jársz. Érintésterápiával megoldást találhatunk a számodra, amelyben szakmai segítséget próbálok nyújtani neked.

Mi az az érintésterápia?

Az kezelés olyan lágy technika, amellyel előcsalogatjuk a testünk öngyógyító képességét. Ezzel utat engedünk a lelki és szellemi síkon bekövetkező változásoknak és gyógyulásoknak, amelyek aztán a testünkre is kihatnak.

Az érintésterápia egy természetes módszer az egészég fenntartásához és a jó közérzet eléréséhez. Ha nem tudsz változtatni, pszichológiai betegségeid vannak, nagy érzelmi terhekkel kell megbirkóznod vagy mentális nehézségek akadályoznak a mindennapokban, akkor érdemes kipróbálnod ezt technikát. A terápiával kiegyensúlyozottabbá válhatsz és teljesebb életet élhetsz.

Hogyan gyógyíthatjuk a lelket a testen keresztül?

A módszernek három fajtája létezik, amelyek közül alkalmazható csak egy, vagy igény szerint akár kombinálni is lehet őket.

De-armouring

A testünk képes elraktározni az őt ért kisebb és nagyobb traumákat. Ezek az események, az általuk kialakult félelmek és blokkok gátat szabnak a szabad szexiális áramlásnak. A „páncéltalanítás” egy komplex testi és lelki elengedési és blokkoldási folyamat. Ez áll testi szinten egy trigger point masszázsból és egy légzés-, illetve energiagyógyításból.

Tantra masszázs

A tantra masszázs a lélek érintése a testeden keresztül. Ennek a célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtedben megélhesd a benned lévő csodát. A kezelés előtt átbeszélendő a masszázs célja, mik azok a határok, amiket figyelembe kell vennem. Fontos, hogy tudd, miben szeretnél fejlődni. Ez lehet a szexuális blokkol oldása, de az is, hogy teljesebben tudd megélni a nemiséget.

Csakraterápia

A csakraterápia célja, hogy az energiarendszer egyensúlyba kerüljön. Ennek során a simogató tapintások adják a kezelés keretét, eközben pedig fókuszba kerül az energiaközpont kiegyensúlyozása és harmonizálása is. A módszer során a hét központ van fókuszban, amelyhez hozzákapcsolódnak a lélekmasszázs simogató és lágy mozdulatai.

Milyen hatásai vannak a terápiának?

A rendszeres kezelések pozitív hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt. Testi szinten enyhülnek vagy eltűnhetnek a fájdalmak, az alvászavarok, a fejfájás, a vérnyomásproblémák, de akár helyreállhat a hormonrendszer is. Lelki szinten feloldásra kerülnek az érzelmi terhek, a koncentrációs nehézségek és megszűnhet a belső békétlenség, a túlterheltség és a stresszes állapot.

A kezelés során egy kellemes környezetet és támogató jelenlétet biztosítok számodra, hogy a magadra szánt idő hasznosan és békességben teljen. A lágy érintésekkel és a pulzáló mozdulataimmal beengedheted magad az ellazulásba, kikapcsolhatod a kontroll, hogy ezáltal beindulhassanak az öngyógyító folyamatok. A segítségemmel egyensúlyba hozzuk az energiarendszeredet, hogy megújult erővel távozhass a kezelésről.

Holovitz Alexandra
Írj nekem:  a.holovitz@gmail.com
Foglalj időpontot: https://calendly.com/alexandraguru/konzultacio