Mi az a Human Design?

A lelked egy különleges tervvel érkezett ide a Földre, hogy EGYEDI életet éljen…

A Human Design a GPS ahhoz, hogy hogyan élheted meg a saját ENERGIÁD a legautentikusabban és legkevesebb ellenállással.

A Human Design System (HDS) egy ősi keveréke az asztrológiának, a Ji Kingnek, az indiai csakra-tannak és a kabbalisztikus tanoknak, tehát az ősi Európa, Kína, India és a Közel-Kelet spirituális tudásának összesége.

 

A HDS kulcs, ha:

– Szeretnéd megismerni a saját energetikád-kapcsolataid

– Szeretnéd megtanulni, te miben vagy kiváló

– Szeretnéd a vállalkozásod önazonosan, a brandednek és a desginodnak megfelelő marketing üzenettel támogatni

 

Segítek megérteni a célodat
Az olvasás során beszélni fogunk a Megtestesülési Keresztedről (más néven a célodról), és arról, hogy ez hogyan jelenik meg az életedben.

Segítek megérteni a mindennapi hatásokat
Beszélni fogunk arról, hogy az energiád (és a nem-én) hogyan jelenhet meg az életedben. Ez segíthet felkészülni arra, hogy mire figyelj + hogyan kezeld azt, amikor nem vagy önmagad

Segítek megérteni az energiádat
Beszélgetünk arról, hogyan működik az energiád és mik az erősségeid. Ezt lefordítjuk gyakorlati, mindennapi alkalmazásra is a konkrét körülményeidre.

Miért foglalj Readinget?
Azzal szemben, hogy egyszerűen csak magad kutatod a horoszkópodat, a Human Design Reading szépsége a beszélgetésben és a közös felfedezésekben rejlik. Néha nehéz lehet összerakni a saját horoszkópunk minden darabját, emiatt szükség van hozzáértő segítségre.
Gyakran látom, hogy az emberek abbahagyják a Human Design megismerését, mert nem értik teljesen a rendszert, és nincsenek támogatva. (Ez különösen jellemző a Projektorokra.)

A Human Design Readinggel nem kell egyedül ülnöd és azon töprengened, hogyan alkalmazd a tervedet az életedben. Kérdéseket tehetsz fel, és azonnali válaszokat és visszajelzést kaphatsz tőlem!

 

5 OK, amiért a Human Design

a legjobb önismereti eszköz

Az életem során rengeteg önismereti rendszerrel találkoztam már – kognitív viselkedésterápián át a személyiségtipologián keresztül a különféle teszteken át a spiribb megközelítésekig.

De számomra egyik sem ért fel a Human Designnal!

– ez a rendszer komplex, átfogó és ugyanakkor test-léleket felszabadító. Egy energetikai lelki katarzis.

Egy rendszer ami túlmutat a mentális megértésen, rámutatva a lélek és energetikai esszenciára.

Rámutat arra, ki voltál mikor le születtél.

Amikor még feltétel nélkül BÍZTÁL

Amikor még feltétel nélkül SZERETTÉL

Amikor még feltétel nélkül ÉLTÉL és CSELEKEDTÉL

Megmutatja

Milyen egyedi ajándékokkal jöttél le a földre és mik azok a karmikus feladatok amiket meg kell lépned a továbblépéshez.

Mi az életfeladatod

Hol lehetséges, hogy nem a SAJÁT, hanem mások kondíciójából működsz és mi a te tehetséged az üzletben, párkapcsolatban?

Ebben a rendszerben, mindenki egyedi energetikai blueprinttel rendelkezik, nem sablonok hanem az egyediség mentén dolgozik.

5 Ok amiért neked is érdemes egy HD olvasát készítetni

1: Tisztánlátást kaphatsz önmagad, üzleted és szerelmi müködéseidről

2: Magabiztosságot (kondicióid/erősségeiddel)

3: Nyugalmat (mert nem vagy elcseszve/törött, pont ellenkezőleg)

4: Bőséget (anyagi, spirituális és tudatosságot)

5: Mélyebb kapcsolódást önmagad és másokkal.

Hiszen ahogy elkezded saját magad és az energetikai müködésed megtanulni, képes leszel optimalizálni a kapcsolataid, tudni mikor kell NEM-et mondani másnak, hogy még több igent tudj mondani önmagadra.

Tudni, hogyan tudsz töltödni más emberek társaságában és mikor kell kivonni magad és egyedül lenni, hogy újratöltödj önmagad energetikaikájában.

Megnyítni a szíved, mélyebb és tartalmasabb kapcsolodásokra és aktívan figyelni és szeretni másokat, mert már a design alapján tudni fogok, mit miért csinálnak.

A human design itt tudod megcsinálni

https://www.mybodygraph.com/

De az igazi kalandtúra ezután kezdődik….

Mit jelentenek a számok? Négyszögek? Profil számok? Ect

Ha nem szeretnél egyedül tapogatozni a sötétben, órakat azzal tölteni, hogy összeolvasod az anyagokat angolul, akkor két lehetőséged van most az egyéni olvasásra velem.

 

A: Alap Readingre

Ami 45 perces Zoom-on keresztül

Itt átbeszéljük a Te energetikai bluprinted, döntéshozó mechanizmusod, karaktered, erősségeid, mire kell figyelni energetikailag, hogy ne merülj ki és sikert érj el a választott területen.

Ennek díja, 25.000ft

B: Soul Reading

Ami 90 perces Zoom-on keresztül

Tartalmazza az alap readinget + egyéni terület átbeszélését

Ha már olvasgattál magadról, tudod az alapokat és konkrét terület van amire rákérdeznél

Pl – párkapcsolati elakadás vagy üzletbeli kommunikáció és brand hitelesség vagy az élet feadatod vagy bármi ami komplexebb mint az alap graph megértése, akkor a Haladó olvasást javaslom neked, ami 90 perces, tartalmazza az alapokat, és egyéni kérdések alapján való olvasást, coachingot és otthoni feladatokat. Ennek díja, 45.000 ft.

Ha bármelyik érdekel, kérlek írj rám privátban, vagy írd ez alá “Kíváncsi vagyok” és küldöm a következő lépést, ahogy tudsz időpontot foglalni olvasásra.

Ha neked nem aktuális, de tudsz olyat akinek az lehet, vagy meglepnél valakit egy különleges ajándékkal, kérlek taggeld be.

Akik már probálták az egyéni olvasást velem:

“A Human Design egy csodálatos utazás volt számomra! Fantasztikus eszköz ahhoz, hogy mélyebb önismeretre tegyünk szert és, hogy tudatába kerüljünk annak, mire is teremtettünk ebben az életben. Nagyon sok megerősítést, megértést kaptam általa, felismeréseket, melyeken dolgozva kibontakoztathatom a bennem rejlő képességeimet. Hálás vagyok neked azért a sok pozitív energiáért, ami csak úgy árad belőled! Nagyon feltöltöttek a közös beszélgetéseink! Köszönöm azt a lenyűgöző tudást, amit kaptam tőled és amit átitat a rendszer iránti szenvedélyes rajongásod és kíváncsiságod. Én is rabja lettem a HD-nak és szívből kívánom, hogy minél több emberhez tudd eljuttatni ezt a tudást!” – Heni

“Nagyon sok AHA momentem volt és megértésem, mit miért csinálok az életemben, így magabiztosabban fogok üzletileg is megjelenni, mert már tudom, PROJECTorként, nem mindenkinek kell marketingelnem, és nem mindig. Órási felszabadulást éreztem a HD reading alatt. Hálásan köszönöm neked.” – Nóri