Mi az életfeladatom

Mit kell megtanulnom és átadnom másoknak?

Mindezt hogyan tudom a legkevesebb ellenállással a legbőségesebben működtetni?

El tudod képzelni azt a számodra ideális világot, ahol könnyedén áramlik a pénz, miközben rengeteg szórakozás és örömöd van abban, amit csinálsz?

Nem kell, hogy mindez NEHÉZ vagy elérhetetlen, távoli álom legyen.

Sokszor meg nehezítjük a saját helyzetünk azáltal, hogy ELLENÁLLUNK.

Elhárítjuk és elfojtjuk az ISTENI, univerzális ÖN VALÓNKAT és a segítség befogadását – ezzel harcolva önmagunk igazi lényével és a teremtéssel.

 • Mondogatjuk magunknak, hogy:
 • Keményen kell dolgozni
 • A pénz nem terem fán
 • A gazdagok ilyenek meg olyanok
 • A szexualitás szégyenletes
 • Többre vágyni kapzsiság

Érzed ezeket? Mindezt a kollektív kondicionálást hordozni nagyon nehéz.

 • Fizikailag
 • Lelkileg
 • Energetikailag fárasztó és súlyos TEHER.

De van megoldás a Human Design!

A HD megmutatja a számodra legideálisabb energetikai blueprintet ahogy a legsikeresebb lehetsz a legkevesebb ellenállással.

A hiedelmeid generációkon keresztül visszavezethetőek, hogy „a kemény munka kifizetődik”, és neked „40+ órát KELL” dolgozni, hogy „sikeres” vagy „elfogadott” legyél, mert mindenki ezt teszi.

A társadalom rengeteg tudatalatti negatív programozással küzd nap mint nap.

Lehet, hogy elég pénzt keresel, de érzelmileg bűnösnek érzed magad amiatt, hogy többet keresel, mint a társad, barátaid, így hiába keresel eleget sosem tudod megtartani azt. Mindig elköltöd vagy szabotálod a vagyont, áramlást és könnyedséget. Hiszen, NEM LEHET KÖNNYŰ, ezt tanultad az iskolában, a szüleidtől, mindenki körülötted húzza az igát.

De mi van ha….

Valójában ez egy ősi történet a kollektív elmékben a pénzről és a jólétről –hiszen a felmenőknek háborút, éhezést és szexuális elnyomást vagy visszaélést kellett átélniük. Így félelem, szorongás, kuporgatásban éltek, tengődtek, ezt adták tovább, hiszen a túl éléshez ez kellett…

 • De mi vagyunk az ELSŐ generáció, akinek már van VÁLASZTÁSA.
 • Van szabadsága, hogy azzá válj akivé mindig is akart.
 • Most az EMBERISÉG Emelkedik, és minden elkezdett VÁLTOZNI.
 • Bárkivé válhatsz, amivé csak szeretnél. Mindez csak egy választás.
 • ÖNMAGAD választod, azt akinek SZÜLETTÉL.

Ebben remekül segít a Human Design, kibogozni mi a miénk és másoké?

Ma már lehetséges otthonról dolgozni, online vagy akár a tengerpartról vagy akár egyik napról a másikra milliomossá válni – Bitcoinnal, részvényekkel, induló vállalkozásokba fektetni, saját coaching-network marketing üzleted által…

De mindez nem történik meg, vagy nem fog megtörténni anélkül, hogy MEGISMERNÉD a saját személyiséged és tudatalatti pénzbeli blokkjaid.

Elkezdenéd megengedni magadnak, az EGYEDISÉGET.

A tantrikus hagyomány szerint pénz az első csakrában és bőség pedig a második csakrában van.

Ez a két csakra a „vezetője” mindannak, amit a külvilágból tapasztalunk.

A pénz és az öröm még mindig mélyen tabu témáknak számítanak (ne kérdezz, ne beszélj a szexről vagy pénzről) de a valóságban, amikor nem éled meg az igazságod, és nem terjeszted ki képességedet több örömre és boldogságra, akkor az ÉLETCÉLOD ÉS TE is szenvedsz, és mindenki szenved körülötted – mint egy üres pohárból nehéz ADNI, igaz?

Kezdetben nagy kihívás volt számomra kihámozni ezt az ÚJ koncepciót – ELFOGADNI, hogy nem kell mindent egyedül csinálnom és beledöglenem a munkába, SŐT minél többet pihenek annál többet teremtek.

Minél jobban átadtam magam a TEREMTÉS női áramlásának, annál jobban kezdtem vonzani és megnyilvánulni olyan dolgokat, amiket szerettem volna az életemben.

Csinálhatok szórakoztató dolgokat és élvezhetem a vállalkozásomat?

Igen mindez lehetséges!

Minél inkább átadod magad az ÖRÖMNEK, annál több jólét fog megjelenni az életedben.

Ez a világ tele van rendszerekkel – ahol többet megtudhatsz magadról és a működéséről.

Mostanában én rajongok a Human Designért – ennek értelmében PROJEKTOR vagyok, ami dióhéjban azt jelenti: azért vagyok itt, hogy a VILÁGÍTÓTORONY legyek, rengeteg szórakozásban, élvezetben legyen részem, és várjam a meghívást, hogy felismerjenek egyedi ajándékaim s támogassam azokat akik erre felkérnek. Egyáltalán nem a hagyományos értelmében vett munkára, mint amit 20 éven keresztül csináltam.

Azért vagyok itt, hogy elvezesselek TÉGED az ÖRÖM, ÉLVEZET ÉS KÖNNYED TERMTÉS MAGASLATAIBA– hogy a legeksztatikusabb és legbőségesebb életet éld meg, amiről valaha álmodtál. Mert mindez már benned él.

Te hogyan ÉLNÉL minden nap – ha már NEM korlátoznád be magad?

Ami még érdekelhet

Undefined gyökércsakra kérdései
Undefined gyökércsakra kérdései

Undefined gyökércsakra kérdései:  Sietek, hogy elvégezzem a feladatokat, hogy megszabaduljak a nyomástól? Úgy érzem a külvilág nyomása irányít engem és az életemet? Nem üldögélhetek, mert mi van, ha lemaradok valamiről? Ezek az undefined (nem beszínezett)...

bővebben
Minél többet pihenek, annál többet teremtek!
Minél többet pihenek, annál többet teremtek!

(figyeld magad, miközben ezt olvasod, hol jelenik meg az ellenállás benned, hogyan reagál az idegrendszered?) Egész életünkben, azt halljuk: *  A munka nemesít, szorgalmasnak kell lenni� *  A pénzért keményen kell dolgozni� *  A jó munkahelyen...

bővebben
Hogyan teremtettem 350.000 Ft-ot egy emaillel?
Hogyan teremtettem 350.000 Ft-ot egy emaillel?

(És, hogy lehetséges ez számodra is) 🤗💸 A Human Design szerint én „direkt manifesztor” (teremtő) vagyok, ami azt jelenti, hogy nagyon konkrétan le kell számszerűsítve írnom, mit szeretnék, mikorra és milyen cselekedettel létrehozni.  Így is tettem. Leültem,...

bővebben