Minél többet pihenek, annál többet teremtek!

(figyeld magad, miközben ezt olvasod, hol jelenik meg az ellenállás benned, hogyan reagál az idegrendszered?)

Egész életünkben, azt halljuk:

  • *  A munka nemesít, szorgalmasnak kell lenni�
  • *  A pénzért keményen kell dolgozni�
  • *  A jó munkahelyen viselkedni kell, nehogy ELVESZÍTSÜK…�

Észre sem vesszük, milyen káros hipnózisban, fogságban tartjuk magunkat ezekkel a hitrendszerekkel. 

Mert ez a régi patriarchális rendszer, javarészt férfiak által ránk hagyott gondolatok.

De van választásod.

Szerencsések vagyunk, hogy mi már abban a korban élünk, ahol Nőként is van jogunk. Nőként is szavazhatunk. Vezethetünk. Vállalhatunk gyereket vagy sem. És legfőbbképp vállalkozhatunk, ahogy nekünk jól esik. Rövid történet a “minél többet pihenek, annál többet teremtek” koncepcióról, amit az én Projector experimentem hozott számomra.(Hasznos poszt a személyes vágyak és határaid beállításáról, olvasd akkor is, ha Generator/Manifestor-Generetor vagy!)

Drága Nő, Engedd meg magadnak, hogy megállj, elmélkedj a dolgokon és csak pihenj, mert a pihenéskor töltődnek a produktivitásodhoz szükséges elemeid.

A hétvégén részt vettünk egy ecstatic breathing workshopon, ami bár remek program volt, akartam is menni rá, de energetikailag körbevéve ennyi kondicionált szakrális energiával a workshop teljesen leszívott

Hétfőn totálisan lemerült és K.O voltam. Olyan mély fáradtság, kedvtelenség, amolyan keserűség, ahhh semmi nem jó így (mint mikor PMSed van, de Projectorként ez a nem self theme, a keserűség) volt rajtam, hogy még dolgozni sem volt kedvem (ritka pillanat, de igazi jó indikátor, hogy valami off bennem).

Éreztem, hogy minden egyes apró mozdulat küzdés a lelkem, az eszem és testem között. Tudtam, hogy ELÉG volt, ki kell vennem a napot, mert enerváltan nincs értelme dolgozni, ellenállás (undokság) jeleit mutattam a párom felé is és beindult az összehasonlítgatás is, miért nem tudok én is, pörögni, menni. 

Neki, Generátorként az a feladata, hogy építsen, lelkesedjen, válaszoljon az életre, és az én igényeimre, nekem pedig, hogy jól adagoljam a pihenést, aktív vezetést számomra és a világgal összehangban. Legyek, olvassak, pihenjek, töltődjek a tevés helyett. A régi énem valószínűleg a kávésbögre után nyúlt volna, megpróbálva felnyomni a saját energiaszintjét… tovább merítve az amúgy is alacsony energetikáját.

De mostani énem, aki már ismeri az energetikai auráját és működését, és megalkotta a számára működő mantrát: minél többet pihenek, annál jobban vagyok, annál produktívabban és termékenyebben alkotok majd a pihenés után.

Mit tettem?

  • *  lemondtam minden időpontomat�
  • *  letöröltem minden social media appomat�

…és visszafeküdtem az ágyba pihenni. Aztán délután megcsináltam az önhipnótikus meditációt – azt amit neked is meg fogok tanitani a Brain and Body workshopon – sétáltam egyet a természetben.

Tehát nem csináltam semmit fejből, hogy erőltessem magam, csak folytam a belső GPS-emmel, az intuiciómmal, és egész nap csak ÉLTEM a designomat.

Érdekes módon, a nap végére több eladásom volt az online termékeimből, mintha egész nap dolgoztam volna (a rendszerek felállításának és a passzív bevételnek a varázsa!)

Ma pedig ahogy ezt írom, frissebb, tettrekészebb és energetikusabb vagyok, mintha jobb lenne a hangulatom a kinti szürkeség ellenére is, és örömmel folytatom a kiáramlást, és érzem, hogy ez téged is támogatatni fog.

Mert feltöltöttem a legfontosabb FORRÁST – magamat.

Ez a poszt felhívás számodra, akkor is, ha nem Projector vagy, Generatorként ugyanolyan fontos tudni, mikor van elég.

Mikor kell megállni és semmit sem csinálni. Mikor kell pihenni.

Mikor kell töltődni és olyan dolgokat csinálni, ami megdobbantja a szíved, mert azért lettél VÁLLALKOZÓ, hogy a szíved vágyát éld, nem azért, hogy kizsákmányolva toljad a szekeret.

Ha fáradt, rosszkedvű, keserű vagy ma, vagy csak egy kis szünetre van szükséged… ENGEDD MEG MAGADNAK, hogy kicsekkolj az online térből, és csak pihenj! Minden megvár holnap is, itt lesz akkor is, de te jobban fogsz tudni jelen lenni, kipihenten.

Mert a bőség a BEINGben, nem a csinálásban fokozódik.

Mentsd le ezt magadnak, mint egy gyengéd emlékeztetőt, engedélyt számodra is, hogy PIHENJ és kövesd a saját vágyaidat, ritmusodat.

Ami még érdekelhet

Undefined gyökércsakra kérdései
Undefined gyökércsakra kérdései

Undefined gyökércsakra kérdései:  Sietek, hogy elvégezzem a feladatokat, hogy megszabaduljak a nyomástól? Úgy érzem a külvilág nyomása irányít engem és az életemet? Nem üldögélhetek, mert mi van, ha lemaradok valamiről? Ezek az undefined (nem beszínezett)...

bővebben
Mi az életfeladatom
Mi az életfeladatom

Mit kell megtanulnom és átadnom másoknak? Mindezt hogyan tudom a legkevesebb ellenállással a legbőségesebben működtetni? El tudod képzelni azt a számodra ideális világot, ahol könnyedén áramlik a pénz, miközben rengeteg szórakozás és örömöd van abban, amit csinálsz?...

bővebben
Hogyan teremtettem 350.000 Ft-ot egy emaillel?
Hogyan teremtettem 350.000 Ft-ot egy emaillel?

(És, hogy lehetséges ez számodra is) 🤗💸 A Human Design szerint én „direkt manifesztor” (teremtő) vagyok, ami azt jelenti, hogy nagyon konkrétan le kell számszerűsítve írnom, mit szeretnék, mikorra és milyen cselekedettel létrehozni.  Így is tettem. Leültem,...

bővebben