Undefined gyökércsakra kérdései

Holovitz Alexandra - Human Design Reader

Undefined gyökércsakra kérdései: 

  • Sietek, hogy elvégezzem a feladatokat, hogy megszabaduljak a nyomástól?
  • Úgy érzem a külvilág nyomása irányít engem és az életemet?
  • Nem üldögélhetek, mert mi van, ha lemaradok valamiről?

Ezek az undefined (nem beszínezett) gyökércsakrások belső folyamata.  Érkezik egy külső információ, feladat, megoldandó project és azonnal beindul a belső pánik gomb.

A Human Design rendszer és a saját tapasztalásom alapján 2 center tud minket teljesen kibillenteni önmagunkból, az ezekből az egyik a gyökércsakra. Mert a mai rohanó világban, sok az info, sok a stressz és mindenki azonnal akar mindent is tőlünk. Nem-igaz?

De itt érdemes megfigyelni, a mi reakciónkat. Azonnal ugrunk, stresszbe kerülünk, vagy tudunk tárgyilagosak, tudatosak lenni eme viselkedési dinamikánkra. Azt mondani, oké van ez a dolog, de mit mond az belső GPS-em, most kell megcsinálnom vagy később is ráérek? 

Elmesélek egy személyes példát, mert szerintem azon keresztül érthető lesz, miért kell de kondícionálni a gyökércsakránk.

Otthon fekszem éppen olvasom (Projektor) hazajön a párom (Generátor) megkérdezi, mikor lesz ebéd?

Úgy ez egy teljesen normális, ártalmatlannak tűnő kérdés, mégis az én undefined gyökércsakrám azonnal bezsizseg, jaj, project van, meg kell oldani, sietni kell, szegény drágám éhen hal, most azonnal kell neki adni valamit. Aztán beindul a dráma bennem. Be stresszelek, már el is múlt a chillben olvasgatok pihenek otthon varázs.

Na ez volt a Human Design előtt. 

Teljesen be tudtam magam pörgetni, mert nyomást éreztem.

Kőkemény fizikai nyomást. Hogy most azonnal meg kell felelni, meg kell oldani, és meg kell etetni, mert ugye a gyökércsakra az életbenmaradásért, túlélésért is felelős.

Persze neki define révén, ebből energetikailag semmi nem tűnt fel, neki valóban csak egy ártalmatlan kérdés volt, hogy mikor lesz ebéd, hogy hogyan tervezzen a munkájával.

Ezért fontos a Human Design, hogy tudjuk navigálni ezeket az energetikai nyomógombjaink.

Ami még érdekelhet

Mi az életfeladatom
Mi az életfeladatom

Mit kell megtanulnom és átadnom másoknak? Mindezt hogyan tudom a legkevesebb ellenállással a legbőségesebben működtetni? El tudod képzelni azt a számodra ideális világot, ahol könnyedén áramlik a pénz, miközben rengeteg szórakozás és örömöd van abban, amit csinálsz?...

bővebben
Minél többet pihenek, annál többet teremtek!
Minél többet pihenek, annál többet teremtek!

(figyeld magad, miközben ezt olvasod, hol jelenik meg az ellenállás benned, hogyan reagál az idegrendszered?) Egész életünkben, azt halljuk: *  A munka nemesít, szorgalmasnak kell lenni� *  A pénzért keményen kell dolgozni� *  A jó munkahelyen...

bővebben
Hogyan teremtettem 350.000 Ft-ot egy emaillel?
Hogyan teremtettem 350.000 Ft-ot egy emaillel?

(És, hogy lehetséges ez számodra is) 🤗💸 A Human Design szerint én „direkt manifesztor” (teremtő) vagyok, ami azt jelenti, hogy nagyon konkrétan le kell számszerűsítve írnom, mit szeretnék, mikorra és milyen cselekedettel létrehozni.  Így is tettem. Leültem,...

bővebben