HUMAN DESIGN

reader

A lelked egy különleges tervvel érkezett ide, hogy EGYEDI életet éljen…

A Human Design a GPS, hogy hogyan élheted meg a saját ENERGIÁD a legauthentikusabban és legkevesebb ellenállással. 

Holovitz Alexandra - Human Design Reader

A human designod itt tudod megcsinálni

Mi a Human Design és kinek ajánlom

Az életem során rengeteg önismereti rendszerrel találkoztam már – kognitív viselkedésterápián át a személyiségtipológián keresztül a különféle teszteken át a spiribb megközelítésen át, de számomra egyik sem ért fel a Human Design – komplex, átfogó és ugyanakkor testet-lelket felszabadító érzésével.

Ez a rendszer tovább mutat a mentális megértésen, ez a rendszer rámutat a lélek esszenciájára. Rámutat arra, aki voltál mikor le születtél. Milyen egyedi ajándékokkal jöttél le a földre és mik azok a karmikus feladatok, amiket meg kell lépned a továbblépéshez. Ebben a rendszerben, mindenki egyedi energetikai blueprinttel rendelkezik, nem sablonok, hanem az egyediség mentén dolgozik.

Human Design Alapok Masterclass

Human Design alapok masterclassban beszélek arról, mi a HDS, mire jó? Milyen aura/energetikai típusok, milyen döntés rendszerek (authority) sorolhatóak az emberek, és milyen szerepet játszol az életedben a profilod alapján. Betekintést kaphatsz a HDS alapjairól.

Human Design Életfeladat Masterclass

A Human Design egy olyan rendszer, amelynek célja, hogy rávilágítson és segítségével megértsük egyedi energetikai működésünket és életpályánkat. Ebben a világban minden egyes ember sajátos energiai mintázattal rendelkezik, amely hatással van döntéseinkre, kapcsolatainkra és életünk irányára. Te megtaláltad már az életfeladatod? Nézd meg az ingyenes masterclasst.

Szolgáltatás, amiben tudok segíteni neked

Holovitz Alexandra - Human Design Reader

Soul Reading

Ami 90 perces Zoom-on keresztül
Itt átbeszéljük a Te energetikai bluprinted, döntéshozó mechanizmusod, karaktered, erősségeid, mire kell figyelni energetikailag, hogy ne merülj ki, illetve kitérünk az egyéni terület átbeszélésére is.
Ha már olvasgattál magadról, tudod az alapokat és konkrét terület van amire rákérdeznél pl. – párkapcsolati elakadás vagy üzletbeli kommunikáció és brand hitelesség vagy az élet feladatod vagy bármi ami komplexebb mint az alap graph megértése, akkor a Haladó olvasást javaslom neked, ami 90 perces, tartalmazza az alapokat, és egyéni kérdések alapján való olvasást, coachingot és otthoni feladatokat.
Ennek díja, 45.000 Ft.

Alexandra vagyok – Human Design Reader
és Üzleti Mentor

5/1 Self-Projector Projector by Human Design.
Küldetésem, hogy képessé tegyem az embereket arra,
hogy felszabaduljanak az elme (hiedelmeik) korlátozása alól, és bátran megéljek az autentikus, F$ck Yes érzéki ÉN-jüket.

Holovitz Alexandra Human Design Reader, Üzleti Mentor

Azért vagyok itt,

  • Ahogy, vezesselek
  • Ahogy, felhatalmazzalak
  • Ahogy, felszabadítsalak
  • Ahogy, megmerd élni a legmagasabb potenciálod és erotikus éned

Találd meg a feltétel nélküli önszeretetet, a célt és az irányt az életben, hogy elégedettséget, sikert és szexi A.F-ot érezz minden nap!

Képzések

2023 – Andrew Barnes – Sacred Sexuality Coach

2022 – Human Design Reader Qualification – HD Academy, Krystel Alfarero

2021 – Erotic Hypnosis – Richard Anthony Stage and Master Hypnotist, Las Vegas

2019 Advance Sexuality Practitioner & Tantric Body De-Armouring Training – Andrew Barnes, Lengyelország

2019 – Tantric Full Body Energetic Orgasm Course – Nathan (Sky Child) Amsterdam, Holland

2018 – Clinical Hypnotherapy – Jankai János -Budapest

2017 – 2018 Psychosexual Therapy – UK, London

2016 – Deeksha – Oneness Meditation Course & Healing -Bali, Ubud

2015 – Ninna Madden NLP & Life Coaching – UK, London

Holovitz Alexandra Human Design Reader, Üzleti Mentor (2)
Holovitz Alexandra

Blog

Undefined gyökércsakra kérdései
Undefined gyökércsakra kérdései

Undefined gyökércsakra kérdései:  Sietek, hogy elvégezzem a feladatokat, hogy megszabaduljak a nyomástól? Úgy érzem a külvilág nyomása irányít engem és az életemet? Nem üldögélhetek, mert mi van, ha lemaradok valamiről? Ezek az undefined (nem beszínezett)...

bővebben
Mi az életfeladatom
Mi az életfeladatom

Mit kell megtanulnom és átadnom másoknak? Mindezt hogyan tudom a legkevesebb ellenállással a legbőségesebben működtetni? El tudod képzelni azt a számodra ideális világot, ahol könnyedén áramlik a pénz, miközben rengeteg szórakozás és örömöd van abban, amit csinálsz?...

bővebben
Minél többet pihenek, annál többet teremtek!
Minél többet pihenek, annál többet teremtek!

(figyeld magad, miközben ezt olvasod, hol jelenik meg az ellenállás benned, hogyan reagál az idegrendszered?) Egész életünkben, azt halljuk: *  A munka nemesít, szorgalmasnak kell lenni� *  A pénzért keményen kell dolgozni� *  A jó munkahelyen...

bővebben

Kedves visszajelzések

Linda

Nekem Szandra vette el a Human Design ‘szüzességemet’, és ennél szuperebb dolog nem is történhetett volna velem. Az elején picit bizalmatlan voltam az egész koncepcióval, hiszen mit tudhatna rólam egy ember, akivel sosem találkoztam… de már kb. a harmadik mondat után azon gondolkoztam, hogy hány éve figyelhet, és gyűjthet rólam információkat Szandra, mert annyira tűpontosan látott és jellemzett, hogy az már szinte félelmetes volt. A jó értelemben. Az egész beszélgetés nagyon jó hangulatú, könnyed és bizalmas hangvételű volt, így könnyen fel tudtam oldódni és kapcsolódni Szandrához és Szandrával. Maga a HD pedig sokat segített abban, hogy elfogadjam magamat és ne küzdjek az UFO effektusom ellen, hiszen én így vagyok teljesen normális. Ez iszonyúan felszabadító és energizáló volt, és már a beszélgetés másnapján sokkal önazonosabb és magabiztosabb döntéseket hoztam a vállalkozásomban. Most ott tartok, hogy tökre imádom a HD-t és annak ellenére, nagyon ajánlom mindenkinek, és nagyon hálás vagyok, hogy mindebbe Szandra vezetett be a profizmusával, alaposságával és figyelmével. 

Heni

A Human Design egy csodálatos utazás volt számomra! Fantasztikus eszköz ahhoz, hogy mélyebb önismeretre tegyünk szert és, hogy tudatába kerüljünk annak, mire is teremtettünk ebben az életben. Nagyon sok megerősítést, megértést kaptam általa, felismeréseket, melyeken dolgozva kibontakoztathatom a bennem rejlő képességeimet. Hálás vagyok neked azért a sok pozitív energiáért, ami csak úgy árad belőled!  Nagyon feltöltöttek a közös beszélgetéseink! Köszönöm azt a lenyűgöző tudást, amit kaptam tőled és amit átitat a rendszer iránti szenvedélyes rajongásod és kíváncsiságod. Én is rabja lettem a HD-nak és szívből kívánom, hogy minél több emberhez tudd eljuttatni ezt a tudást!

Andrea

Nagy támogatás nekem a közös munka, felhatalmaz, megenged, edukál, emlékeztet az igazságokra és a hazugságokra, ami működtet. A coachingok felszabadítanak a korlátok alól, a berögzült szabályok, elvárások és elképzelések alól, így jobban megélem önmagam. Sok eszközt kapok a szintlépéshez és a HumanDesign pedig még nagyobb megértést adott önmagamról. Imádom Szandra energiáját és azt, amilyen elhivatottsággal dolgozik.

5 Ok amiért érdemes neked is elmélyülni benne

Hiszen ahogy elkezded saját magad és az energetikai működésed megtanulni, képes leszel optimalizálni a kapcsolataid, tudni mikor kell NEM-et mondani másnak, hogy még több igent tudj mondani önmagadra. Tudni, hogyan tudsz töltődni más emberek társaságában és mikor kell kivonnod magad és egyedül lenni, hogy újratöltődj önmagad energetikájában. Megnyitni a szíved, mélyebb és tartalmasabb kapcsolódásokra és aktívan figyelni és szeretni másokat, mert már a design alapján tudni fogok, mit miért csinálnak.

Tisztánlátást
kaphatsz

Magabiztosságot
(erősségeiddel)

Nyugalmat (mert nem vagy elcseszve/törött, pont ellenkezőleg) 

Bőséget
(anyagi, spirituális és tudatosságot)

Mélyebb
kapcsolatokat